Erbelia Beauty Care

Erbelia Lash System

Vår önskan att markera, förstärka eller förlänga ögonfransarna går långt tillbaka i tiden – 12 000 år om man får tro på arkeologiska slutsatser från fynd i Egypten. Sedan dess har utvecklingen tagit oss till dagens miljardindustri av kosmetikprodukter varav många är avsedda för våra ögonfransar. Mascara och fransförlängningar tillhör nu vardagen. Men allt går att göra bättre!

Så var kommer Erbelia Lash System in i bilden?

Vi bidrar med två produktlinjer för att göra din fransmakeup bättre och mindre tidskrävande.
Produkterna är uteslutande avsedda för professionell användning i skönhetssalonger och liknande verksamhet.

 • Semi Permanent Mascara PRO (”SPM PRO”)
 • Adhesiver (”lim”) av högsta kvalitet för professionella fransförlängningar.
  Skonsam Gel Remover.

 

Semi Permanent Mascara PRO

Tre flaskor med SPM-produkterSPM PRO är som namnet antyder en semipermanent mascara för proffsbruk. En behandling räcker i upp till tre veckor, beroende på vilken skötsel fransarna får tiden efter behandlingen. Ajöss tidskrävande mascaramålning varje morgon! Farväl tvättbjörnsringar under ögonen efter regn (eller tårar…).
Kort video >The Mascara Sneeze<

Produktlinjen består av rengöringsvätska, mascara och borttagningvätska. Därtill säljer vi mikroapplikator, elektrisk fransböjare, rengöringsborstar och doppskål.

Du behöver adekvat utbildning innan du kan sälja behandlingen till dina kunder – och utbildningen tillhandahåller vi, förstås.

 

Bästa franslimmet? Adhesiver från Erbelia!

Våra adhesiver har utvecklats av en flerfaldigt prisbelönt branschspecialist i nära samarbete med kemister. De gav sig inte förrän de hade skapat det perfekta franslimmet. Produkterna är utformade med senaste generationens adhesivteknik och tillverkas inom EU på ISO-certifierad fabrik. Erbelias adhesiver uppfyller de strängaste renhetskraven för medicinsk användning.

Adhesiverna från Erbelia
 • 04012016-IMG_20160104_152637är enkla att arbeta med. Fransförlängningen fäster snabbt och snyggt, det påminner faktiskt om magnetism när förlängningen snäpper fast på naturfransen med en osynlig fog.
 • avger minimalt med irriterande ångor, eftersom de binder och härdar så snabbt samt på grund av deras kemiska renhet.
 • håller länge. Med ett bra förarbete, högkvalitativa fransar och korrekt eftervård håller limfogen riktigt länge. Så länge att det ändå blir dags att ta bort och applicera ett nytt set.
 • finns i två versioner:
  • Grade 1, för singelfransar, fäster omedelbart.
  • Grade 2, för volymfransar. En till två sekunder.
 • är kemiskt komponerat för att vara mindre beroende av temperatur och luftfuktighet.

För borttagning rekommenderar vi vår Gel Remover. Effektiv och skonsam.

Ta mig till bokningssidan - Klinik Erbelia Stockholm

BOKA STOCKHOLM

Ta mig till bokningssidan - Klinik Erbelia EKERÖ

BOKA EKERÖ