Erbelia Beauty Care

Erbelia Brow System

Ögonbryn är för ögonen vad en tavelram är för ett konstverk.

Ögonbrynen framhäver våra ögon, intensifierar vår blick. Att ha vackra ögon med fina fransar fastän med ofullkomliga ögonbryn blir lite som att tejpa upp ett fint konstverk på väggen istället för att hänga det i en snygg ram. – Slöseri med skönhet?

Många människor har i grunden fina ögonbryn. Men kanske du störs av luckor eller ojämnheter i kanterna på brynen? Kanske du har råkat noppa bort för många brynhår i din iver att bli fin eller har du besökt en salong vars stylist har varit för nitisk när hon trådat dina bryn? Anledningarna kan variera men vi vet att människor ibland önskar att de kunde komplettera sina ögonbryn med fler hårstrån för att förbättra formen, fylla i luckor eller helt enkelt göra dem tätare.

Ögonbrynen är ett centralt uttrycksmedel i vårt kroppsspråk. En del av oss har på grund av sjukdom ofullständiga ögonbryn eller till och med inga bryn alls. Alopeci, madarosis, brännskador och kemoterapi är faktorer som kan leda till glesa eller inga ögonbryn. Människor kan känna betydande saknad och nedstämdhet över ögonbryn som försvann. Kan man skapa nya ögonbryn från ingenting? Ja, det kan man, med rätt produkter och utbildning!

 

Vi har lösningar

Erbelia Brow System omfattar produkter, metod och utbildning – Brow Micro Sculpting och Brow Extension. Lär dig metoden i kursen EBS1

Brow Micro Sculpting – Mikroskulptering av ögonbryn

Med våra produkter för mikroskulptering ritar den professionelle brynstylisten nya brynhår direkt på skinnet, hårstrå för hårstrå med vår speciella semipermanenta gelfärg. En behandling kan hålla två till tre veckor.

Vi vill gärna påpeka att behandlingen är non-invasiv – den sker uteslutande på utsidan av överhuden till skillnad från alternativa behandlingsmetoder såsom mikropigmentering och så kallad ”microblading”. En fördel med Mikroskulptering är att applikationen snabbt och enkelt kan tas bort med en remover om klienten av någon anledning inte blev fulkomligt nöjd med resultatet. Eftersom gelfärgen sitter utanpå skinnet föreligger ingen risk för infektion eller de permanenta missfärgningar och färgvandringar som ibland kan framträda som bieffekt åratal efter mikropigmentation.

Mikroskulptering med vårt system är en helt smärtfri behandling. Erbelias system är gjort för proffsanvändning till skillnad från andra snarlika men vattenbaserade konsumentsystem vi funnit ute på marknaden. Vi påstår att vårt system är överlägset med ett snyggare resultat och längre hållbarhet på behandlingen.

Systemet med att mikroskulptera i gelfärg utvecklades speciellt för att kunna hjälpa personer med Alopeci eller sviter av kemoterapi där ögonbrynen är helt eller partiellt försvunna. Det har emellertid även visat sig vara en mycket uppskattad förbättringsbehandling på befintliga ögonbryn. Metoden kan kombineras med Brow Extension.

Bildgalleri med exempel på behandlingar.

Brow Extension

04012016-IMG_20160104_184713

Brow Extension eller brynhårsförlängning påminner om fransförlängning. Konstgjorda brynhår fästs antingen på befintliga naturliga brynhår eller direkt på skinnet. Vårt speciella brynhårsadhesive har fukttransporterande och flexibla egenskaper som gör att fogen håller länge trots att huden alltid utsöndrar fukt.

Metoden kan kombineras med Brow Micro Sculpting.

Bildgalleri med exempel på behandlingar (klicka).

beforeAfterTemplate7

Begreppsförvirring inom skönhetsindustrin?

Det råder kanske en viss hype på marknaden beträffande metoder för ögonbrynsförbättringar. Vi har stött på olika begrepp såsom HD Brows, 3D Brows, 4D Brows, HD Brow Sculpting, Bold Brows, Quilling etcetera och det kan vara förvirrande att försöka förstå vad det egentligen är frågan om. Somliga av dessa begrepp relaterar till makeup-produkter som med skuggning, highlighers och trix framhäver ögonbryn och ögon på ett fördelaktigt sätt. Sådan makeup, eventuellt tillsammans med professionell trådning / noppning och färgning av bryn kan utgöra ett bra komplement till Erbelia Brow System men de åtgärdar egentligen inte problemet med ojämna eller ofullständiga ögonbryn. Andra av begreppen ovan refererar faktiskt till metoder vars syfte är att fylla i eller reparera ögonbryn.

Vi har inte träffat på någon metod som överträffar Erbelia Brow System.
Med andra ord – när du har hittat hit kan du sluta leta.

Ta mig till bokningssidan - Klinik Erbelia Stockholm

BOKA STOCKHOLM

Ta mig till bokningssidan - Klinik Erbelia EKERÖ

BOKA EKERÖ