Erbelia Beauty Care

Säljträning – öka din omsättning

Vill du fördubbla omsättningen i din verksamhet?

– Utan att jobba dubbelt så mycket, alltså.
De flesta salonger har den potentialen men innehavaren vet inte om det eller har svårt att tro på det. Men det är totalt möjligt! Nyckeln ligger i merförsäljning av produkter till kunderna. Man kan inte pracka på människor produkter de inte vill ha eller behöver. Men med rätt tillvägagångssätt kan man visa dem möjligheterna med produkterna och väcka ett genuint intresse. – DÅ köper människor produkter, för att de VILL köpa och dessutom känner de sig inspirerade och glada. Visst låter det enkelt, eller hur? Ändå misslyckas de flesta av oss när vi försöker åstadkomma detta i praktiken. Så, vad fattas?

 

Vi erbjuder säljträning som har effekt.

Vill du ha ett genombrott i konsten att sälja? - Låt dig då coachas av Brenda.

Vill du ha ett genombrott i konsten att sälja?
– Låt Brenda coacha dig – upptäck din egen potential.

Brenda Södergren är expert på tillämpad försäljningsteknik och mycket framgångsrik i sitt personliga utövande. Hon är en kraftfull, engagerad och resultatinriktad coach. Brenda hjälper dig att se vad som fattas, och hur du kan nå fram till människor på ett sätt som stärker dem och samtidigt ger mer klirr i din kassa.

 

Detta är inte en kurs i ordets vanliga bemärkelse, snarare en konsulttjänst som vi anpassar för behovet i din verksamhet. Säljcoaching med dig och dina anställda om du har några.

Hör av dig om du vill få nöjdare kunder och tjäna mer pengar.

Would you like Eyelash extension work made fast and fun?

Please!

Wow – how is this possible?

Must watch this video!! Our lash stylist makes a new set of classic lash extensions. Left eye: Conventional method. Right eye: Using ELT tool and technique. This is a revolution happening to the lash business.

View Video